Pleje til poter og negle

Pleje til poter og negle

Pleje til poter og negle for din hund er nok en af de punkter, som muligvis kan være nemme at overse. Men faktisk er din hunds poter og negle udsat for lidt af hvert. De forskellige årstider kommer med forskellige udfordringer for din hunds poter, og derfor er det vigtigt med en god pleje.

Se det bedste udvalg af pleje til poter og negle her

Pleje til poter og negle om vinteren

Vinterperioderne byder på frost og en masse salt på veje og fortove. Sne og salt er en af de store fjender for din hunds poter, og derfor er det en god idé altid at vaske din hunds poter efter en tur udenfor om vinteren. Skulle det ske at din hunds poter er blevet kolde og måske tørre eller sprækkede efter en gåtur, så findes der plejende potesalve til din hund.

Der findes blandt andet B&Bs populære økologiske potepleje, som giver din hunds poter en masse fugt. Den er især gode til poter, der har været ude på en gåtur i sneen. Der findes også mange andre gode plejeprodukter til poter, så sørg for at se nærmere på de mange muligheder.

Pleje om sommeren

Om sommeren er asfalten både hård og varm for de små hundepoter. En god regel er at mærke efter om fortovet er for varmt. Er det for varmt for dine fødder, så er det det også for din hunds. Undgå at gå ture når solen står på sit højeste. Er din hund ved et uheld alligevel kommet til at gå på den varme asfalt, så kan en potesalve med aloe vera gøre underværker og hjælpe helingen på vej.

Et andet alternativ som både kan bruges om vinteren og om sommeren er smarte hundesko, som fås i forskellige farver og størrelser. Det kan kræve tilvænning for din hund, men måske det er en løsning for jer. Man kan med fordel købe hundeskoene lidt inden sommeren, så hunden er vant til skoene, når asfalten bliver varmere.

Klipning af din hunds negle

De fleste hunde har brug for at få klippet deres negle engang i mellem. Hvis de ikke bliver klippet, kan det blive generende eller ubehageligt for din firbenede ven. Der findes en masse gode neglesakse i forskellige størrelser, så du kan få en der passer til din hund. Alternativ kan man få en neglesliber.

Se det bedste udvalg af pleje til poter og negle her