Hundetransport

Hundetransport

Det er dejligt at kunne have friheden og muligheden for at tage ens firbenede ven med overalt. Din hund vil også ud af hjemmet og opleve ting, og her kan det være praktisk med diverse hundetransport. Her på siden har vi set nærmere på en masse udstyr til transport af din hund. Vi har blandt andet andet set nærmere på alt lige fra rygsæk, cykeltrailer, og meget andet transport til hund. Uanset dine ønsker og behov til din transport af hund, så finder du med sikkerhed noget her på siden, der passer til dig og din hund.

Se et stort udvalg af hundetransport

Hundetaske

Har du en mindre hund, kan det være du foretrækker at have den med i hundetransport i form af en hundetaske. Måske du er afhængig af offentlig transport, hvor det er en super god idé, at have din hund i en hundetaske. I hundetasken har den gode rammer, og du kan sagtens få en hundetransport taske som er både behagelig og sikker for din hund at sidde i. Hundetasken er også et dejligt tilbehør, hvis du har din hund med på længere ture, og den får brug for en pause.

Rygsæk til hund

En rygsæk til hund er det oplagte valg af hundetransport til dig, der gerne vil gå meget rundt, og som gerne vil have mulighed for, at have din hund med på turen. Her kan en rygsæk til hund være smart, når din hund har brug for en pause eller lille hvil undervejs. I tillæg til at være en rygsæk til hund, kan du med fordel også bruge rygsækken som en almindelig rygsæk.

Hundekasse til bil

Det er ikke et krav i Danmark, men det er en kæmpestor anbefaling, at din hund ikke sidder på f.eks. forsædet eller gulvet. Hvis i kommer i et uheld, så er din hund slet ikke sikret, og kan blive kastet rundt. En hundekasse er et godt middel til at kunne transportere din hund sikkert og nemt, når i er på farten. Hundekasser er stabile og designet til at passe så godt som muligt på din hund.

Cykelkurv til hund

Hvis dit primære transportmiddel er cyklen, kan det være dejligt at have din hund med på turen. En cykelkurv til hund kan være både praktisk og hyggelig til mindre hunde. På den måde har du fuld overblik over dem, mens du cykler. At have sin hund med på cyklen kan være et plus, især hvis du gerne vil ud på længere ture. Det er vigtigt at du får en cykelkurv som er beregnet specielt til hunde. De skal nemlig have de rigtige sikkerhedsforanstaltninger og kunne bære nok kilo.

Cykeltrailer til hund

Hvis du har en større hund, kan den formodentligt ikke være i cykelkurven. Her kommer en cykeltrailer til hund ind i billedet, og de er superpraktiske! Ligesom med alle de andre emner indenfor hundetransport, så er det vigtigt at der er styr på sikkerheden. De fleste cykeltrailere er lavet i de bedste og mest robuste materialer, så de kan holde til lidt af hvert, når i bevæger jer ud i trafikken.

Se et stort udvalg af hundetransport