Bedste hundeseng på ben

Bedste hundeseng på ben – Mælson Soft Bed Hundeseng

Hvis du gerne vil give dit kæledyr lidt ekstra forkælelse og købe den bedste hundeseng på ben, så har vi fundet den bedste på markedet til dig her. Mælson Soft Bed hundeseng er den mest ideelle og robuste hævede hundeseng af sin slags på markedet, og du kan læse mere om hvorfor her.

Køb din Mælson Soft Bed her

Undgå træk og få god komfort

At hæve hundesengen fra gulvet eller jorden har flere fordele. Når hundesengen kommer op i højden, undgår din hund at få træk og kold luft ind på sig under søvnen. Derudover undgår du også, at de skal ligge på det hårde gulve. Det øger komforten og forbedrer nattesøvnen for din hund.

Mælson tænker altid på naturen og miljø, og derfor er alle materialer udvalgt med henblik på at skåne dette så vidt som muligt. Derudover er de også kendte for deres kvalitet og design. Du er med denne bedste hundeseng på ben derfor sikret et produkt, som er robust og med sans for detaljerne.

Den bedste hundeseng på ben kan nemt komme med på tur

Det der også er smart ved denne bedste hundeseng på ben, er dens innovative design. Designet gør at hundesengen nemt kan klappes sammen og tages med på tur. Snap-click systemet gør at man hurtigt og nemt kan skille den ad og samle den igen uden værktøj.

Liggeunderlaget er polstret, så din hund er sikret korrekt support og komfort. Hvis du ønsker, at din hund skal ligge på andet end det polstrede liggeunderlag, kan en pude tilkøbes. Resten af sengen er lavet med en kraftigt og robust pulvercoatet stål ramme. Coveret er derudover aftageligt og kan vaskes på 30 grader. Hvis coveret bliver ødelagt eller lignende, kan man tilkøbe et nyt. 

Mælson Soft Bed er til dig som vil have en seng, der skåner din hund mest muligt. Med denne hundeseng er du forsikret om, at din hund ikke ligger for hårdt, og at den ikke døjer med ubehageligt koldt træk. Hundesengen er også til jer, som elsker at tage på ture, og vil have et sted din hund kan sove trygt og godt.

Specifikationer:

  • Fås i 3 størrelser
  • Hævet hundeseng så din hund undgår træk
  • Foldbar og nem at tage med på tur
  • Robust design af kvalitetsmaterialer

Køb din Mælson Soft Bed her