Bedste fluffy hundeseng

Bedste Fluffy hundeseng – Fluffy Donut Hundeseng

Har du en hund som allerhelst vil ligge i sin egen lille hule og putte sig, så er en Fluffy hundeseng helt sikkert noget for jer. En Fluffy hundeseng bringer al det på banen, som en rigtig puttehund vil elske. Den bedste Fluffy hundeseng er ’Donut Hundeseng’, og denne hundeseng kan du læse mere om her.

Køb din Fluffy Donut her

Gennemtænkt design

En Fluffy Donut hundeseng bliver et stensikkert hit hjemme hos dig, som har en hund, der elsker at putte. Fluffy hundeseng er formet som en donut, og er derfor helt rund. Det betyder, at den har ultralækre og bløde rammer, samtidig med at din hund trygt kan synke ned i hullet i midten. I en Fluffy Donut hundeseng kan din hund få lov til at rulle sig sammen og sove behageligt.

Fluffy er stolte af deres kvalitetsstærke og lækre design, som sikrer den ultimative putteværdi. En Fluffy hundeseng er lavet af plys og polyester, og vil sikre at din firbenede bedste ven får timevis af afslapning og hygge. På bagsiden af hundesengen er der anti-skrid, så hundesengen bliver sikkert på sin plads. Betrækket kan også nemt lynes af og vaskes ved 30 grader.

Fluffy Donut hundeseng er blød og komfortabel

Hundesengen er lavet i fast materiale med fyld af god kvalitet, så hundesengen ikke mister sin form eller facon. Den vil derfor bevare sin runde og faste form, så den altid vil have gode og behagelige rammer at putte sig i. Kanten er samtidig også så blød og komfortabel, at din hund sagtens kan læne sig ud over kanten, hvis den får brug for mere plads.

Fluffy Donut hundesengen fylder ikke særlig meget i hjemmet. Den er så lille som mulig, for at din hund kan føle, at den ligger i sin egen lille private hule. Nogle hunde elsker følelsen af at kunne grave sig ned i noget trygt og varmt, og dette er det perfekt valg til dem. Du vil derfor nemt kunne finde plads til en Fluffy Donut hundeseng i dit hjem.

Hundesengen er også god til hunden, som elsker at ligge lunt. Materialet holder dejligt på varmen, så din hund aldrig fryser, selv hvis de ligger på et køligere underlag. Denne Fluffy Donut hundeseng kan købes i 6 forskellige farver: beige, brun, koksgrå, lysegrå, lyserød og sort. Fås i 4 forskellige størrelser.

Specifikationer:

  • Fåes I 4 størrelser og 6 farver
  • Blød og lækker
  • Kan vaskes ved 30 grader
  • Trygt tilflugtssted for puttehunden

Køb din Fluffy Donut her