hundepleje

Hundepleje

Hundepleje indebærer en masse forskellige produkter. Nogle er nødvendige for at holde din hunds sundhed og velvære ved lige, og andre er bare gode at have med deres mange fordele. Mange hundepleje produkter kan afhjælpe forskellige problemer som filtret pels, tør hud eller dårlig hygiejne.

Se et stort udvalg af hundepleje

Hundeshampoo

Hundeshampoo fås i mange forskellige varianter og med forskellige egenskaber. Når du køber hundeshampoo, skal du være opmærksom på om shampooen passer godt til din hunds pels. Hundeshampoo kan nemlig variere meget afhængigt af om din hund har lang, kort, blød eller ru pels. Hundeshampoo kan også gå ind og behandle din hunds hud. Hvis din hund klør sig meget på gulvtæpper eller ude på græsset, kan det være tegn på tør og kløende hud. Køb en fugtgivende og behandlende hundeshampoo og kom hurtigt problemet til livs.

Pelspleje til hund

Hundepleje indebærer også pelspleje. Udover hundeshampoo indebærer pelspleje også ting som forskellige behandlinsgmidler. Det kan f.eks. være behandling mod tæger, lus, børster mod filteret pels og pleje for din hunds hud. Sørg for at have godt kendskab til din hunds pels, i forhold til den pleje som pelsen kræver.

Hundebørster

Ligesom med hundeshampoo skal man også være opmærksom på ens hunds race, når man skal ud at købe hundebørster. Hvis din hund har ru pels, er det en god idé med en børste med metalbørster. Nogle hunde med ru pels, skal også have hjælp til at komme af med underuld, og det man f.eks. komme til livs med en god hundebørste. Langpelsede hunde har brug for at bliver børstet regelmæssigt for at undgå filteret pels. At børste ens hund kan også afhjælpe at ens hund fælder meget inde i huset.

Pleje til poter og negle

Pleje til din hunds poter bliver sommetider overset, men det er vigtigt at tænke på din hunds poter. De forskellige årstider kan være hårde for din hunds poter og negle, og derfor skal du særligt være obs om vinteren og sommeren. Den varme asfalt og den kolde sne samt salt på fortovene kan gøre skade på din hunds poter, hvis man ikke er opmærksom.

Hygiejne produkter til hund

Hygiejne produkter indebærer flere ting. Hvis du har en hunhund, er det formodentligt nødvendigt med løbetidsbukser til din hund. Det forhindrer blodpletter i at dukke op rundt omkring i huset. Hygiejne kan også være produkter der hjælper med desinficering og salve der hjælper skrammer og små sår.

Se et stort udvalg af hundepleje