Hygiejne produkter til hund

Hygiejne produkter til hund

Hygiejne produkter til hund kommer både i produkter som er en nødvendighed, og produkter som bare er gode at have. Uanset race eller køn på din hund, vil der helt sikkert være nogle gavnlige produkter i kategorien med hundepleje. Se mere om noget af det mest essentielle og brugbare hundepleje her på siden.

Se de bedste tilbud på hygiejne produkter til hund her

Hunhunde og løbetid

For de fleste hundeejere med hunhunde, er det nødvendigt med forberedelse til når hunden er i løbetid. De fleste hunhunde starter med at komme i løbetid, når de er omkring 6-12 måneder. Nogle hunde er gode til at holde sig selv rene, men for mange kan det blive et problem med blodpletter flere steder. Her er løbetidsbukser superpraktiske, og så er du fri for at bekymre dig om, hvor din hund sætter sig.

Har du en rigtig vandhund?

Nogle hunde er vilde med en tur i havet eller lignende, og andre hunde elsker en tur i bad eller ude i regnen. Uanset hvilken måde din hund kan lide vand på, så er det helt sikkert et plus med et godt håndklæde. Der findes ultrasmarte microfiber håndklæder, som kan hjælpe dig med at tørre din hund hurtigere.

Det er især praktisk efter en tur på stranden, hvor din hund skal med ind i bilen igen. Derudover findes der også smarte pote rensere, som kan hjælpe dig med nemmere at tørre din hunds poter, efter en ture ude i regnen eller på en våd græsplæne. De kan blandt andet være meget fordelagtige, når hunden skal ind og ud af haven.

Hygiejne produkter til sår og lign.

Hvis din hund sommetider får skrammer eller små rifter, bør det desinficeres hurtigst muligt. På den måde undgår du infektioner eller bakterier som ophober sig. Er din hund også typen der slikker på sine sår, så kan man med fordel anskaffe sig en anti-slik spray. Sådan en spray er helt ugiftig, men får din hund er den ikke særlig behagelig at få i munden. Den vil derfor afhjælpe at din hund slikker på sine sår.

Se de bedste tilbud på hygiejne produkter til hund her