Bedste hvalpegård

Bedste hvalpegård – Trixie

En hvalpegård er uundværlig, og kan bruges uanset om du har et helt kuld eller bare en enkelt hundehvalp. Det er et essentielt tilbehør, som du kan bruge med fordel til at holde styr på de helt små. Med en hvalpegård kan de komme ud og opleve verden i små bider, samtidig med at du har styr på dem. Skal du købe den bedste hvalpegård, vil vi anbefale en hvalpegård fra Trixie, som er af høj kvalitet og med et supergodt design!

Køb din Trixie hvalpegård her

Smart og praktisk design

Trixie hvalpegård er lavet i slidstærkt nylon, og er specielt velegnet til et hvalpekuld. I bunden af hvalpegården er der stropper, så den kan sikres og fastgøres, når den skal stå udenfor. Hvis dine små hvalpe skal kunne mærke græsset under deres poter, kan bunden tages af.

Toppen/taget på den bedste hvalpegård kan også fjernes. Dermed kan den også bruges som ramme, så dine hvalpe både har adgang til græs og blå himmel. At toppen kan sættes på igen, forhindrer dine hvalpe i at kunne springe ud. 

Med denne hvalpegård er du sikret et produkt i godt materiale, som kan holde til lidt af hvert. Den er god og åndbar for dine hvalpe, og nettet er med til at skabe en god luftcirkulation. Der er en lille ekstra åbning i siden til en drikkeflaske, hvis hvalpene skal have nem adgang til vand inde i gården.

Derudover er der to praktiske sidelommer. Hvalpegården kommer i en smart håndtaske. Den er nem at slå ud og folde sammen, så den kan tages nemt med og slås op, hvor i har lyst. Hvalpegården kan både bruges udenfor og indenfor.

Specifikationer:

  • Praktisk og alsidig
  • Kan bruges inden- og udendørs
  • God til både kuld og enkelte hvalpe
  • Lavet af slidstærkt nylon

Køb din Trixie hvalpegård her