Bedste dobbelt hundesnor

Bedste dobbelt hundesnor – Double Track fra Ruffwear

Hvis du går tur med to hunde på én gang, kan det være en fordel med en dobbelt hundesnor. En dobbelt hundesnor giver bedre kontrol og overblik over begge dine hunde, og gøre hele gåturen til en bedre oplevelse. Vi har fundet den bedste dobbelt hundesnor på markedet: Double Track koblingen fra Ruffwear.

Køb din Ruffwear Double Track hundesnor her

En praktisk tilkobling til din hundesnor

Ruffwear Double Track er smart fordi den sikkert og nemt kan tilkobles til din hundesnor. Hvis du har to hunde, har du sikkert allerede prøvet at gå med dem i hver deres snor. Det kan hurtigt blive en uoverskuelig og træls gåtur, hvor snorene bliver viklet ind i hinanden, og hvor man hele tiden skal være opmærksom på hundenes færden.

Linen har Wavelength stretch webbing, som gør at den absorberer stød. Dette sikrer en mere behagelig oplevelse på gåturen både for dig og for dine hunde. Crux Clip’en kan drejes og løses, så du har en stærk og sikker fastgørelse til begge hunde.

Du er sikret nogle af de bedste materialer i denne tilkobling. Som nævnt tidligere er linen webbing med en elastisk kerne af naturlatexgummi, kabinhagerne er lavet af anodiseret aluminium og med Crux Clips i samme materiale. Snoren kan nemt håndvaskes med skånsomt vaskemiddel og bør derefter lufttørres. Bliver den våd på gåturen, er det også vigtigt, at den bliver lagt til tørre.

Specifikationer:

  • 30 cm lang på hver side
  • Stretch webbing som absorbere stød
  • Passer på de fleste hundesnore

Køb din Ruffwear Double Track hundesnor her