Billigt hundehalsbånd

Billigt hundehalsbånd – Hunter VP

Hvis du gerne vil have et billigt hundehalsbånd til din hund, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, så har vi fundet det bedste alternativ til dig: Det praktiske hundehalsbånd fra Hunter. Halsbåndet er økonomisk både i sin startpris, men vil også holde i lang tid for dig og din hund. Det er lavet af slidstærke kvalitetsmaterialer, så du ikke behøver at bekymre dig om slid eller forringelse over tid.

Køb dit Hunter VP hundehalsbånd her

Praktisk, justerbart og billigt hundehalsbånd

Hunter er et tysk mærke kendt sine gode materialer af vaskeægte kvalitet, som kan holde til lidt af hvert. Dette halsbånd er ingen undtagelse og er lavet i fleksibelt og blødt polyestermateriale. Det bløde nylon, som Hunter er kendt for, er behageligt for din hund. Du behøver derfor ikke bekymre dig om komfort eller sikkerhed, for det er der taget højde for i dette billige hundehalsbånd.

Polyestermaterialet brugt i dette halsbånd og til at lave LONDON-serien er rivefast og vejer ikke særlig meget. Samtidig mister det ikke sin form og så er det også ekstremt slidstærkt. Bliver halsbåndet vådt, tørrer det på inden tid, og det er nemt at vaske. Det er altså et billigt hundehalsbånd, hvor du virkelig får noget for pengene.

Hundehalsbåndet har en d-ring til fastgørelse af snor og hundetegn. Det er et halsbånd, der holder til al slags vejr og med en praktisk og stærk kliklås. Halsbåndet er nemt at justere til den ønskede størrelse. Husk at det ikke må sidde for stramt. Du kan tilkøbe sikkerhedslås og trækaflastning med til dette hundehalsbånd.

Specifikationer:

  • Slidstærkt og behageligt materiale
  • Fås i 2 størrelser
  • Blødt materiale med god pasform

Køb dit Hunter VP hundehalsbånd her