Bedste hundegitter

Bedste hundegitter – Savic Dog Barrier

Et hundegitter er et godt hundetilbehør, hvis man har områder, hvor man ikke ønsker sin hund skal gå hen. Det kan være enten fordi det er hundefrit område, eller for at beskytte hunden fra at gå udenfor eller op ad trapper. Det bedste hundegitter skal være nemt at montere, justere og skal være lavet af robuste materialer. Savic Hundegitter gør dit hjem hundesikkert og kan adskille din hund fra områder eller genstande på en effektiv og sikker måde.

Køb dit Savic Dog Barrier hundegitter her

Praktisk og med sikkerhed helt i top

Hundegitteret fra Savic kan passe ind i forskellige dørkarme og andre gennemgange. Hundegitteret kan få i 2 forskellige størrelser, som kun varierer i højde. Det lille som er 75 cm, eller det store som er 107 cm høj. Derudover kan hundegitteret også fås i en variant, hvor der er indbygget kattelem.

Dog Barrier har en integreret 50 cm dør, som gør det nemt for dig og andre familiemedlemmer at træde ind og ud. Døren kan både åbnes ind- og udad, så hundegitteret kan placeres de fleste steder. Derudover har hundegitteret dobbelt låsemekanisme, så den ikke bliver åbnet af nysgerrige børnehænder eller ved at uheld.

Hundegitteret er dertil nemt at justere og flytte rundt på, hvis du gerne vil bruge gitteret et andet sted. Hvis du har købt en af størrelserne, men ønsker at bruge gitteret et andet sted, som er længere, kan der tilkobles helt op til tre tillægsstykker. Det anbefales ikke at man bruger mere en 3 tillægsstykker til udvidelse af bredden, da det risikerer sikkerheden.

Savic Dog Barrier er den mest optimale og praktisk løsning til at holde din hund sikkert inde i et rum. Hundegitteret er sikkert at bruge og kræver ingen montering, så det bliver næsten ikke nemmere. Et rigtig godt valg af hundegitter til hjemmet, som gør det nemt at holde din hund fra at tilgå steder, som du ikke ønsker at din hund skal tilgå.

Specifikationer:

  • Nem at montere – ingen boremaskine påkrævet
  • Mulighed for forlængelse og 2 forskellige højder
  • Robust og holdbart
  • 2-vej døråbning og dobbelt låsemekanisme

Køb dit Savic Dog Barrier hundegitter her