Bedste hundesele til bil

Bedste hundesele til bil – Kurgo Tru-Fit Smart

Hvis du ikke spænder din hund fast med en hundesele, kan du risikere at den kommer skade ved hårde opbremsninger. Hvis det går helt galt, og i er i en ulykke, kan din hund uden sele skade sig selv og dig. Denne artikel vil gennemgå den bedste hundesele til bil, og hvorfor den er det smarteste og sikreste valg til din hund.

Vi har undersøgt markedet og udvalgt denne hunde-/sikkerhedssele fra KURGO, som vi mener er den bedste. Med denne smarte hundesele får du både sikkerhedssele og gå-sele i én. Til hundeselen medfølger der en strop, som kan bruges når den skal bruges i bilen, så din hund kan spændes sikkert fast.

Køb din Kyrgo Tru-Fit Smart hundesele til bil her

Bedste hundesele til bil med sikkerheden i top

Det er klart at en hundesele til bil skal være sikkerhedstestet, og det er denne fra KURGO også. Den er både crash-testet, stræk-testet og sikkerhedsgodkendt. Du kan derfor med tryghed give din hund selen på og lade den komme med på køretur.

Både spænderne og stroppen på en Kyrgo Tru-Fit hundesele til bil er kraftige og robuste. Det gør selen yderst slidstærk, og selve materialet på selen er holdbart og uden PVC. Spænderne er desuden lavet af rustfrit stål, så hvis den bliver beskidt eller våd, kan den sagtens vaskes og virker efterfølgende som ny.

Udover at være den bedste hundesele til bil, så er KURGO en fremragende gå-sele som ovenikøbet har anti-træk funktioner. På hundeselen er der både en ring foran og en på ryggen, så du effektivt kan bruge den til at lære din hund at gå pænt. Snoren sættes fast til begge ringe, hvis i ønsker at bruge anti-træk funktionen. Ellers sættes snoren kun fast på selen på ryggen, hvis i går tur.

Praktisk 2-i-1 hundesele

Denne hundesele til bil fra KURGO er det sikreste og mest komfortable valg til din hund, hvis du har brug for at tage din hund med i bilen. Med denne hundesele får du det mest uundværlige og behagelige tilbehør, hvis du ønsker at både du og din hund skal føle sig trygge på køreturen.

Nå ja, og så får du jo også 2-i-1, så du er fri for at skifte sele, hvis i kører et sted hen for at gå tur! Vi har derfor kåret KURGO Fit-Smart som den bedste hundesele til bil for dens sikkerhed, alsidighed og komfort. Din hund fortjener kun det bedste af det bedste, og det er denne hundesele.

Specifikationer:

  • 2-i-1 sikkerheds- og hundesele
  • Sikkerheds- og crashtestet
  • God og ergonomisk støtte
  • Kan også bruges som anti-træk sele

Køb din Kyrgo Tru-Fit Smart hundesele til bil her