Billigt hundefoder

Billigt hundefoder – ProBiotic LIVE

Hvis du gerne vil have et prisvenligt hundefoder, som ikke går på kompromis med næring, proteiner og vitaminer, så er ProBiotic hundefoder noget for dig og din hund. Det er et billigt hundefoder, hvor kvaliteten stadig er i top. Hundefoderet består af 25% protein og 15% af råfedt. Den indeholder blandt andet vitamin A, D3, E og zink.

Køb ProBiotic LIVE hundefoder her

Velsmagende billigt hundefoder til alle hunderacer og størrelser

En af de store fordele ved ProBiotic er, at det passer til alle hunderacer og hunde størrelser. Denne versions hovedingredienser er ris og lam og er en fuldkost foder til voksne hunde. Det er en velsmagende kvalitets hundefoder, som er videnskabeligt udviklet. Hundefoderet indeholder en naturlig kilde af omega-3 og de 6 fedtsyrer.

Alle næringsstofferne og vitaminerne kommer fra den naturlige kilde. Det betyder, at der ikke er tilsat farvestoffer eller konserveringsmidler til foderet. Med hundefoder fra ProBiotic er du således sikker på, at din hund får alle de proteiner, næringsstoffer, aminosyrer og vitaminer, som den har brug for.

Højt-koncentreret indhold af probiotiske bakterier

Det der gør ProBiotic til den bedste hundefoder indenfor sin kategori er blandt andet, at den er tilføjet levende probiotiske bakterier. Disse bakterier er den ’gode’ af slagsen, da den indeholder mange gavnlige egenskaber for din hunds helbred og velfærd. Bakterierne er mælkesyrebakterier, som allerede findes naturligt i din hunds tarmsystem. Det har krævet længere tids udvikling og forskning at finde en måde at stabilisere disse mælkesyrebakterier.

Probiotiske bakterier støtter din hunds fordøjelse, optimerer næringsoptaget, nedsætter risikoen for foderintolerancer og forbedrer deres hud og pels. Hundefoderet er også anbefalet til hunde med foderintolerancer, da den er meget mild og kan tåles af de fleste. Og derudover er den prisvenlig, så de fleste kan nyde fordel af ProBiotic til voksne hunde.

Specifikationer:

  • Velegnet til alle hunderacer og størrelser
  • God til hunde med sarte maver eller pels
  • God for tarmsystemet
  • Videnskabeligt udviklet

Køb ProBiotic LIVE hundefoder her