Bedste cykeltrailer til hund

Bedste cykeltrailer til hund – Trixie MyDog

Hvis du har en hund, som du elsker at have med på cykelturen, så er det tid til at anskaffe sig en cykeltrailer! En cykeltrailer er en af de praktiske og sikreste måder at transportere din hund på cykel på. Den bedste cykeltrailer til hund finder du hos Trixie i deres MyDog Cykelvogn. Denne cykeltrailer har det hele og mere til, og vil helt sikkert blive jeres nye yndlingstilbehør, når i skal ud på cykelstierne.

Køb din Trixie MyDog cykeltrailer her

Sikkerhed i topklasse

Denne bedste cykeltrailer til hund fra Trixie er en cykelvogn i topkvalitet. Du får den bedste sikkerhed, samtidig med at funktionalitet er i toppen af sin klasse. Materialerne er slidstærke og holdbare, og selve vognen har en solid metalramme for ekstra sikkerhed. Vognen kan holde til lidt af hvert med sin robuste form og ramme, og vil derfor passe godt på din pelsede ven.

Inden i vognen er der en snor, som du kan sætte fast i din hunds sele under turen. På den måde er du sikret, at din hund ikke kan springe eller ryge ud i farten. Du bliver også nemt set i mørket, da der både er flere integrerede reflekser og en medfølgende vimpel med reflekser. Selve stoffet på vognen er lavet i slidstærkt polyester, så vognen både kan holde til vind og vejr i mange år fremover.

Praktisk og komfortabel

Cykeltraileren er godt polstret for ekstra komfort. Bundens gulv er aftageligt og sikrer en behagelig rejse for din hund. At bunden kan tages ud er praktisk, når den skal rengøres, og den kan nemt vaskes på 30 grader. MyDog cykelvogn kan også ombygges til en jogger ved køb af et ombygningssæt. Dette kan måske være en mulighed for dig, som har en dårlig gående hund, som stadig gerne vil med på gåture.

Derudover er cykeltraileren nemt at folde, og dermed nem at opbevare og tage med på tur/ferie. Denne cykeltrailer er til dig, som gerne vil på hyggelige cykelture, hvor i ved at sikkerheden og kvaliteten er i højsædet. Alt i alt den bedste cykeltrailer til hund på markedet, og som i med garanti vil have stor glæde og gavn af.

Specifikationer:

  • 3 forskellige størrelser
  • Robust og slidstærk
  • Sikker og komfortabel
  • Foldbar og nem at montere

Køb din Trixie MyDog cykeltrailer her