Bedste hundesele til hvalp

Bedste hundesele til hvalp – Curli Air Mesh

Den bedste hundesele til hvalp er Curli Hundesele – Air-Mesh. Hundeselen er beregnet til små hunde, og den vil derfor passer perfekt til din lille nye hundehvalp. Den kommer i flere forskellige størrelser helt fra XXXS til XL. Hunden kan desuden bruges til mindre hunde som chihuahua og fransk bulldog. De forskellige størrelser måles ud fra brystomfang, så derfor er det en god idé at måle din hund først.

Køb din Curli Air Mesh hundesele til hvalp her

Bedste hundesele til hvalp giver optimal komfort

Curli Air Mesh hundesele til hvalp er lavet i et light-weight luftgennemtrængeligt air-mesh materiale, som gør at din hundehvalps hud kan ånde. Dertil er selen lavet med elastiske søm, som gør at selen giver den ultimative bevægelighed for din hund. Alt dette gør, at selen er meget komfortabel for din lille hund.

Selen er dertil nem og hurtigt at sætte på med sit ’step-in’ design., og Curli hundesele til hvalp er også optimal at bruge om sommeren, da den kan dyppes i vand inden gåtur og dermed være med til at nedkøle din hvalps krop i varmen. Vandet der lagrer sig i vævet på meshen, virker som en varmeveksler, så din hund holdes kølig.

God ergonomisk støtte og sikkerhed

Fordelene ved hundeselen til hvalp fra Curli er, at den med dens over kors-syede nylon stropper perfekt deler trykket fra snoren på din hunds krop, hvis din hundehvalpe skulle trække, eller hvis du får brug for at hive den til dig. Det gør, at du undgår unødvendige nakke- og halsskader på din hund. Der sidder 2 ringe på ryggen af hundeselen, som gør, at du sikkert kan fastgøre snoren. Der er også reflekser på selen som gør, at det er nemmere for din hund at blive set, når mørket falder på.

Du skal vælge denne hundesele til hvalp, hvis du ønsker en hundesele i blødt og lækkert materiale, som sikrer den allerbedste komfort og sikkerhed for din hund. Hundeselen kan give dig og din hund tryghed på jeres gåtur, fordi i ved at i har mindsket risikoen for smerter og skader. Den er nem at benytte og genial til de varme sommerture.

Specifikationer:

  • Optimal støtte
  • Tilpasning for bedste komfort
  • Light-weight og perfekt til forskellige årstider
  • Skånsom og blødt materiale

Køb din Curli Air Mesh hundesele til hvalp her