Bedste hundesnor til lille hund

Bedste hundesnor til lille hund – New Comfort fra Flexi

Har du en mindre hund og kunne du godt tænke dig, at den får det bedste på markedet? Så har vi fundet den bedste hundesnor til lille hund i form af hundelinen New Comfort fra Flexi. Denne hundesnor har både komfort, kvalitet og sikkerheden i top, og er den bedste hundesnor til lille hund på markedet.

Køb din Flexi New Comfort hundesnor her

Sikker og praktisk hundesnor

Denne hundesnor har et Soft-Grip håndtag, som gør den utroligt behagelig at holde ved. Det anbefales, at du med denne snor bruger hundesele til din hund, for at opnå optimal komfort for den. Udover at være behageligt, så er håndtaget også stabilt og robust. Hundesnoren har et godt bremsesystem, som både er nemt og pålideligt at bruge. Bremseknappen er nem og behagelig for dig som ejer at tilgå, så du slipper for ubehag eller lignende under jeres gåtur.

Selve hundesnoren er 5 meter lang, så der er stor bevægelsesfrihed for din hund, samtidig med at der stadig er en sikker forbindelse. Selve snoren er synlig, robust og kan trækkes helt frem til karabinhagen. Snoren kan holde til det meste, og tilbagetrækningssystemet er pålideligt, så du slipper for at snoren hænger under gåturen. Bliver hundesnoren våd på jeres gåtur, er det en god idé at lade den tørre udrullet.

 Hundesnoren har den højeste anvendelseskomfort, hvilket også gør det muligt for børn at betjene den. Du har altså fuld kontrol over din hund i alle situationer. Dette er en hundesnor der anbefales af fagfolk, og som er lavet i god tysk kvalitet. Din hund får ens masse frihed til at udforske på jeres gåtur, og du slipper for bekymringer ved et sikkert låsesystem og med komfort i højsædet.

Specifikationer:

  • Fås i tre størrelser og tre farver
  • 5 meter lang
  • Anbefalet af fagfolk
  • Pålidelig bremseknap

Køb din Flexi New Comfort hundesnor her