bedste hundefoder til hvalp

Bedste hundefoder til hvalp – Naturea Naturals Puppy

Hundehvalpe skal have den rette næring for at kunne vokse. Det bedste hundefoder til hvalp finder du i Naturea Naturals, der er udviklet og fremstillet specifikt til hundehvalpe. Med dette hundefoder får din hvalp, alt det den har brug for af sit hundefoder, og som giver alt den næring som din hundehvalp har behov for.

Køb Naturea Naturals hundefoder her

Naturligt hundefoder med gode egenskaber

Dette hundefoder indeholder kun de bedste ingredienser fra naturlige råvarer. Naturea Naturals bruger kun friskt kød i deres produkt. Dermed er alle de vigtige vitaminer, aminosyrer og næringsstoffer bevaret, så din hvalp kan nyde godt af dem. Derudover indeholder foderet også frugt og grøntsager, som tilføjer endnu mere næring til hundefoderet.

Naturea Naturals hundefoder har også en smag, som din hundehvalp helt sikkert vil nyde, og som samtidig styrker dens knogler, vækst og giver den skinnende og sund pels. Når man tørrer proteiner, mister man mange af de gode vitaminer og aminosyrer. Dette er undgået i dette hundefoder.

 Kulhydraterne er nøje udvalgt med henblik på, at din hund skal være tilfreds i en længere periode. Naturea Naturals til hvalpe kommer med kylling som også indeholder æg. Derudover kan den også fås i svinekøds variant.  Med Naturea Naturals fodrer du din hvalp med en balanceret og sund kost, der giver dem de bedste forudsætninger for et langt liv.

Fordi at kødet er friskt, gavner det din hunds stofskifte, og det holder din hvalp mæt i længere tid. Derudover indeholder det ikke kulhydrater, som ofte ikke er særlig mættende for din hund, som f.eks. soja, korn, hvede og gluten. Hundefoderet er også helt frit for kunstige farvestoffer og konserveringsmidler.

Specifikationer:

  • Friskt kød af kylling
  • Ingen kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler
  • Nøje udvalgte ingredienser
  • Tilbyder den optimale næring for din hvalp

Køb Naturea Naturals hundefoder her