Bedste anti træk hundesele

Bedste anti træk hundesele i test – Dog Copenhagen Comfort Walk Pro

Den bedste anti træk hundesele i test er Dog Copenhagen Comfort Walk Pro. Denne hundesele er den bedste, fordi det er en af de mest behagelige og komfortable seler, samtidig med at du effektivt kan træne din hund til at trække mindre. Selen kommer i flere forskellige farver og har den bedste pasform på markedet.

Køb din Dog Copenhagen anti træk hundesele her

Lær din hund at gå pænt med en anti træk hundesele

En anti træk hundesele træner din hund til at trække mindre ved hjælp af de to fastgørelsesmuligheder. Der er en ring foran på brystet og en på ryggen. Ved store og mellemstore hunde kan du bruge en sele med to låse. Med en sele med to låse kan du låse den ene fast til brystet og den anden på ryggen.

Dette hjælper dig til at have 100% kontrol over din hund, og lærer dem samtidig at trække mindre. Selen er den bedste anti træk hundesele, fordi du ved hjælp af disse to ringe kan bruge begge dine hænder til at styre din hunds trækken og adfærd. Det gør dem mindre tilbøjelige til at trække. Desuden kan du hurtigt og nemt trække den til dig, hvis den skulle begynde at blive for ivrig.

En hundesele med den bedste støtte og pasform

Hundeselen har også komfort i højsædet. Din hund fortjener det bedste, og det får den i allerhøjeste grad med denne hundesele. Selen er designet således at støtten er ligeligt fordelt mellem bryst, mave, ryg og nakke. Det gør, at selv hvis din hund skulle trække eller blive ivrig, så er den godt beskyttet og risikoen for skader er mindsket markant.

Denne sele fra Dog Copenhagen er den bedste anti træk hundesele i test, fordi den lever op til alle de krav, du bør have, når du skal træne din hund til at gå pænt. Den hjælper din hund til at lære at stoppe med at trække, samtidig med at den er sikker og komfortabel. Alt hvad du skal bruge af din anti træk hundesele.

Specifikationer:

  • Skånsom anti-træk hundesele
  • Bedste komfort og støtte med justerbare stropper
  • Giver fuld kontrol over din hund
  • Slidstærkt og robust materiale

Køb din Dog Copenhagen anti træk hundesele her