Bedste cykeltrailer til hund1

Bedste hundetaske – Cloud7 Bergamo

Hvis du er en hundeejer som godt kan lide at have din hund med på farten, men som er afhængig af offentlig transport, så er en hundetaske noget for dig! Med en hundetaske får du en nem og praktisk hundetransport. Hundetasken Bergamo fra Cloud7 er kåret som den bedste hundetaske, og det er der en god grund til.

Køb din Cloud7 Bergamo hundetaske her

Komfortabel, praktisk og sikker hundetaske

Din hund skal have denne hundetaske, fordi den har alle de vigtigste elementer. Din hund skal tilbringe en del tid i hundetasken, så det er vigtigt, den er komfortabel. Den bløde indvendige polstring er lavet af Eco dun, og sikrer en god komfort. Eco dun er 100% bæredygtigt materiale, som er genanvendt af PET flasker. Denne hundetaske er derfor både miljø- og dyrevenlig.

Designet er minimalistisk og lækkert, og tasken har et reflekterende logo udenpå. Derudover er der også ekstra rum og lommer til småting som f.eks. godbidder eller andet som er værd at have med på turen til dig selv eller din firbenede ven. Materialet og polstringen er åndbart, så din hund hverken får det for varmt eller koldt.

Sikkerheden er også essentiel. Den bedste hundetaske fra Cloud/ kommer med en snor med krog. Snoren sidder inde i tasken og kan sættes fast i din hunds halsbånd eller sele, så de er sikret ekstra godt fast. Inde i tasken er der en fast bund, så din hund har et godt og fast underlag.

Hundetasken sikrer dig det allerbedste og mest komfortable valg til din hund. Tasken er med sit minimalistiske design et flot tilbehør, samtidig med at den skaber trygge og hyggelige rammer for din hund. Hundetasken Bergamo fra Cloud7 er lavet i den bedste kvalitet, og den vil helt sikkert kunne holde til mange hyggelige stunder.

Specifikationer:

  • Kan håndvaskes
  • Komfortabel, åndbar og hyggelig
  • Lavet af sikre kvalitetsmaterialer
  • Blød indvendig polstring

Køb din Cloud7 Bergamo hundetaske her