Bedste cykelkurv til hund

Bedste cykelkurv til hund – Trixie

Når i skal på cykeltur er det vigtigt din hund har det komfortabelt under rejsen eller transporten. Til turen bør man anskaffe sig en cykelkurv, som er sikker, behagelig og nem at anvende. Den bedste cykelkurv til hund er cykeltasken fra Trixie, og der er flere grunde til, at denne cykelkurv vinder over alle de andre.

Køb din Trixie Cykelkurv her

Sikker og praktisk

Trixie cykeltaske har  en indbygget snor inde i kurven. Snoren kan du sætte fast i din hunds halsbånd eller sele, så den er ekstra sikret fra ikke at kunne hoppe eller falde ud. På cykelkurven er der allerede monteret reflekser flere steder, så din cykel kan ses i mørket. Med til den bedste cykelkurv til hund følger også et regnslag, som kan bruges på de våde dage. Gør du brug af regnslaget, er det dog vigtigt, at der er en åbning til din hund, så den stadig kan ånde.

Cykelkurven kommer med et monteringssystem, som sættes på styret. Det er nemt at montere og at have med at gøre. Når først monteringen er sat på, så er tasken supernem at klikke af og på. Kliksystemet er også praktisk, da cykeltasken nemt kan tages af og også bruges som transporttaske. Cykeltasken kommer med et smart håndtag som er lækkert at holde ved.

Høj komfort

Med denne cykelkurv er du sikret den mest komfortable og behagelige rejse for din hund. Den bedste cykelkurv til hund har et net i toppen, som sikrer at din hund ikke kan hoppe ud. Net materialet gør også, at din hund samtidig ikke har problemer med at ånde eller føler sig sammenklemt. I bunden af tasken er der en lille pude i skønt plush materiale, som gør at din hund både sidder komfortabelt og sikkert. Puden kan tages ud og vaskes.

Denne cykelkurv fra Trixie er det oplagte valg til dig, som tit er på farten med din hund. Uanset om i altid tager cyklen, eller det kun er en gang i mellem: denne cykelkurv til hund vil blive et fantastisk tilbehør i mange år fremover. Der er ikke sparet på noget, hverken komfort, sikkerhed eller lækre materialer.

Specifikationer:

  • Til hunde op til 6 kg
  • Sikkerhed i top med snor og justerbart net
  • Fremstillet i blødt EVA skum
  • Transporttaske og cykelkurv i én

Køb din Trixie Cykelkurv her