Bedste hundesnor til stor hund

Bedste hundesnor til stor hund – Ruffwear Slackline

En hundesnor til større hunde skal have nogle gode materialer og god holdbarhed, samtidig med at den er fleksibel og rar at holde ved. Større hunde har lidt flere kræfter på gåturen, og du skal derfor kunne stole på din hundesnor. Den bedste hundesnor til stor hund får du hos Ruffwear i deres Slackline.

Køb din Ruffwear Slackline hundesnor her

En justerbar hundesnor til alle formål

Der er to rigtig smarte fordele ved Ruffwears hundesnor: den kan justeres og så kan den også sættes rundt om livet! Hundesnoren kan justeres fra 1,1 til 1,8 meter, så der er masser af plads til både at gå på større områder og inde i byen. Hvis du er typen, der elsker at være aktiv med din hund, så kan snoren spændes rundt om livet. Så har du hænderne frie, samtidig med at din hund får motion sammen med dig.

Sikkerheden er i top i denne hundesnor til stor hund, hvor materialet er i slidstærkt polyester. Håndtaget er foret og ekstra komfortabelt, så du kan holde til at gå lange ture med din firbenede ven. Udover at være af polyester så er selve hundesnoren også refleksivt, så du og din hund nemmere kan ses i trafikken når mørket falder på. Det giver en ekstra høj sikkerhed, når i er ude og gå tur.

Der er et ekstra lille loop til accessoires som f.eks. hundeposer, så de altid er lige ved hånden. Klipsene er lavet af aluminium, og er derfor utroligt stærke og sikre. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at snoren skulle falde af eller gå i stykker. Snoren skal vaskes i hånden og lufttørres.

Specifikationer:

  • Justerbar længde på mellem 1,1 meter og 1,8 meter
  • Slidstærkt og refleksivt polyestermateriale
  • Kan bruges rundt om livet eller med håndtag

Køb din Ruffwear Slackline hundesnor her