Hundehalsbånd

Bedste hundehalsbånd – Urban Explorer fra DOG Copenhagen

Det rigtige hundehalsbånd kan have betydning og effekt på din hunds velvære og adfærd, f.eks. under gåture. Halsbåndet skal sidde behageligt, ikke være for stramt og materialet skal være af god kvalitet. Leder du efter det bedste hundehalsbånd til din hund? Vi har gennemsøgt markedet for dig, og fundet vores svar på det bedste hundehalsbånd: Urban Explorer fra DOG Copenhagen.

Køb dit Urban Explorer hundehalsbånd her

Det bedste hundehalsbånd med høj komfort

Hundehalsbåndet fra DOG Copenhagen er lavet af de bedste og lækreste materialer. Du er garanteret et hundehalsbånd, som holder i mange år, og som kan modstå vind og vejr. Du er sikret et hundehalsbånd, der sidder behageligt hele tiden, og som ikke gnaver sig ind i din hunds pels eller hud.

Halsbåndet har en blød polstring som er åndbar over hele længden af halsbåndet. Det øger komforten for din hund, så det uanset stilling eller bevægelse altid er rart at have på. Halsbåndet har også en god bredde, som er bedre og mere skånsomt for hundens nakke. Derved undgår din hund nemmere nakkeskader.

Et fornuftigt valg til alle størrelser

Hundehalsbåndet passer til de fleste hunde og fås i fire forskellige størrelser. Bredden er justeret efter størrelsen på din hunds hals, så det ikke bliver for bredt rundt om deres nakke. Udover forskellige størrelser kan halsbåndet også fås i 4 forskellige farver: blå, mokka, orange og sort.

Materialet er slidstærkt og vand- og smudsafvisende, så din hund kan have det på uden bekymringer for slid eller forringende kvalitet på halsbåndet. Du kan vaske halsbåndet i vaskemaskine på 30 grader (skal helst vaskes i en vaskepose). Alternativt kan det vaskes i hånden og lufttørres.

Specifikationer:

  • Fås i 4 forskellige størrelser
  • Slidstærke kvalitetsmaterialer
  • God og skånsom nakkesupport
  • Åndbart materiale

Køb dit Urban Explorer hundehalsbånd her