Bedste godbidstaske til hund

Bedste godbidstaske til hund – Click’n Treat II

En godbidstaske er et genialt tilbehør at have til alle hundeejere, specielt hvis du er i gang med at træne din hund. En praktisk godbidstaske sikrer, at du altid har din hunds træningsgodbidder lige ved hånden. Det er et vigtigt redskab at kunne holde styr på belønningen, når din hund skal ud og lære nye kommandoer eller færdigheder. Den bedste godbidstaske til hund finder du i Click’n Treat, som nu fås i en forbedret 2. version.

Køb din Click’n Treat 2 godbidstaske her

Til professionelle hundetrænere

Denne udgave af Click’n Treat godbidstaske er ny og forbedret og udviklet til professionelle hundetrænere. Det betyder dog ikke, at du ikke sagtens kan bruge den derhjemme til træning eller belønning af din egen hund på gåturen. Der er en større baglomme bag på tasken til at kunne holde din telefon og andre ting. Så slipper du for at skulle have mere end én taske med på turen.

Denne godbidstaske er fremstillet i vandtæt og slidstærkt materiale. Materialet er 100% vandtæt nylon som er PU coated. Der er masser af plads og rum i tasken, som giver plads til mange godbidder, og som gør at du altid kan komme til. Det er vigtigt med masser af plads, for at du hurtigt og nemt kan finde den rette godbid eller andet til din hund i farten.

Åbne- og lukkemekanismen på denne godbidstaske er blevet forbedret. Det gør, at du nemt og ligetil kan åbne og lukke tasken med en hånd. Åbningen til tasken er blevet lavet ekstra stor, så du nemt har fri adgang med en hånd. Det er praktisk, når man ofte står med hænderne fulde. Med til taksen er der et justerbart bælte, som kan justeres mellem 81-145 cm i længden.

Specifikationer:

  • Justerbart bælte
  • Vandafvisende
  • Gode store lommer
  • Medfølgende vand- og fedttætte inderlommer

Køb din Click’n Treat 2 godbidstaske her