Hundehalsbånd til hvalp

Bedste hundehalsbånd til hvalp – Adaptil Junior

Din hvalp skal til at lære at gå med hundehalsbånd, men hvilket er det bedste til din nye firbenede ven? Vores svar på det bedste hundehalsbånd til hvalp er Adaptil Junior halsbånd, og der er mange grund til, at det er på toppen af listen! Med et Adaptil Junior får du ikke mindst fordel af, at halsbåndet udsender tryghedsferomoner, der er perfekt for en lille hvalp, der skal vænne sig til et nyt hjem.

Køb dit Adaptil Junior hundehalsbånd her

Et hundehalsbånd til hvalpe der udskiller naturligt tryghedsferomon

Når du lige har fået din hvalp hjem, er de væk fra det de før kendte som trygt, og skal til at skabe nye relationer, og får en masse nye indtryk. Du kan hjælpe med hurtigere at genskabe tryghedsfølelsen, med dette Adaptil Junior hundehalsbånd til hvalp.

Hundehalsbåndet indeholder det tryghedsferomon, som tæven udskiller naturligt, når hun ligger med sine hvalpe. Du kan derved skabe en tryg atmosfære for din nye hvalp, når de skal ud i nye uvante omgivelser. Tit reagerer hvalpe pga. stress og utryghed, og dette afhjælpes med dette halsbånd.

Adaptil Junior hundehalsbånd hjælper hvalpe med: at hyle mindre om natten, nemmere ved at lære at være alene hjemme, nemmere ved at lære nye færdigheder, nemmere ved socialisering og at tilpasse sig nye omgivelser. Det gør et Adaptil Junior hundehalsbånd til det gode valg af hundehalsbånd til hvalp.

Dette halsbånd passer til hvalpe med et halsomfang på max 37,5 cm. Halsbåndet skal sidde tæt men ikke være ubehageligt, da det er varmeaktiveret og det er sådan feromonerne bliver frigivet. Feromonerne begynder efter 30 minutter og holder op til 4 uger. Normalt anbefales det at bruge halsbåndet fra hvalpen er 8 til 16 uger.

Specifikationer:

  • Udskiller det naturlige tryghedsferomon
  • Holder op til 4 ugers brug
  • Passer til hvalpe med halsomfang på max 37,5 cm
  • Hjælper til socialisering

Køb dit Adaptil Junior hundehalsbånd her