bedste hundefoder

Bedste hundefoder – Orijen Original fra Champions Petfood

Hundefoder kan have stor betydning for din hunds sundhed og velbefindende. Hvis du er på udkig efter det bedste hundefoder på markedet, så skal du kigge nærmere på Orijen Original – den er en sand vinder på flere forskellige punkter! Med Orijen Original får du naturligt og næringsrigt hundefoder til din hund.

Køb Orijen Original hundefoder her

Naturlig og næringsrig kost

Orijen er produceret af den prisvindende foderproducent Champions Petfood, og er lavet af de bedste råvarer i den bedste kvalitet. Orijen består af 66% friskt eller råt kød og de sidste procenter består af kød som er nænsomt dehydreret. Kødet kommer fra kylling, kalkun og vildtfangede fisk. Derudover indeholder det også protein i form af redelagte æg.

Orijen består ikke af planteproteins koncentrater. Deres bedste hundefoder har ikke brug for syntetiske tilsætningsstoffer, da der er så mange gode næringsstoffer bevaret i det friske kød. Denne bedste hundefoder indeholder vigtige vitaminer som vitamin A, vitamin D3, vitamin E og Zink. Med andre ord så ved du, at du med Orijen får det bedste til din hund på den mest naturlige måde.

Det betyder at Orijen garanterer at holde din hund længevarende mæt og tilfredsstillet. Dette hundefoder er til alle hunde som har biologisk behov for en rig kost, som også er varierende og lavet af friske råvarer. Med Orijen er du sikret at din hund får alle de næringsstoffer, som den har behov for for at sundt og godt liv.

Specifikationer:

  • Lavet af 85% animalske ingredienser
  • Består af friskt eller råt kød
  • Kød fra kylling, kalkun og frisk

Køb Orijen Original hundefoder her