Hundehalsbånd med lys

Bedste hundehalsbånd med lys – Visio Light LED

Når mørket begynder at falde på, og hunden skal ud at luftes, er det en fordel nem at kunne blive set. Det bedste hundehalsbånd med lys sikrer, at din hund altid er synlig både for dig og for andre i trafikken. Hundebåndet sættes ovenpå eller ved siden af din hunds normale halsbånd. Vi anbefaler et Visio Light LED hundehalsbånd med lys.

Køb dit hundehalsbånd med lys her

Hundehalsbånd med lys med genopladeligt batteri

En af de bedste kvaliteter ved dette hundehalsbånd med lys, er at det kan lades op og derfor bruges igen og igen. Der medfølger et USB-kabel, som gør det nemt for dig at lade det op. Det tager ca. 1,5-2 timer at oplade det helt. Du kan eventuelt bruge en adapter eller lade dem op via USB på din computer.

Hundehalsbåndet er 70 cm langt, men det kan kortes ned ved at klippe det til den størrelse, som passer din hund. Det gør det brugeligt for de fleste hunderacer. Med hundehalsbåndet på er din hund synlig op til 500 meter, og dermed helt perfekt til de mørke aftenener eller morgenener.

Blødt og smidigt

Selvom halsbåndet er lavet med rør af lys, så er det smidigt og blødt. Materialer er silikone, som er vandafvisende, så i kan komme ud i al slags vejr. Dette hundehalsbånd med lys skal ses som et ekstra halsbånd, du giver din hund på, når i skal ud at gå tur.

Halsbåndet er CE godkendt, og derfor helt sikkert og trygt for din hund at have på. Der er 2 funktioner: blink eller konstant lys. Det blinkende lys gør, at halsbåndet holder strøm i op til 2 timer og med konstant er det op til 1,5 time. Hundehalsbåndet kan fås i 5 forskellige farver: Blå, grøn, orange, pink eller rød.

Specifikationer:

  • Blødt og smidigt silikonemateriale
  • Vandafvisende og CE-godkendt
  • Fås i 5 forskellige farver
  • Genopladeligt batteri
  • Onesize: kan tilpasses de fleste hunde

Køb dit hundehalsbånd med lys her