Bedste kølemåtte til hund

Bedste kølemåtte til hund – Coolpets Premium Kølemåtte

Sommeren i Danmark kan være regnfuld, men den kan også være ekstremt varm og hård for din hund. Hundes kroppe fungerer ikke lige som vores, og overophedning er et alvorligt problem for mange af vores pelsede venner. De har svært ved at kommunikere, hvis de har det for varmt, og derfor er det godt at være på forkant. Med tilbehør som en kølemåtte kan du skabe et godt og køligt sted, din hund kan gå hen på dage med høj temperatur. Den bedste kølemåtte til hund er helt sikkert Premium Kølemåtte fra Coolpets.

Køb din Coolpets Premium kølemåtte her

Til indendørs og udendørs brug

En af de store fordele ved denne kølemåtte, er at den slet ikke behøver blive lagt i fryser eller køleskab. Den kølende effekt aktiveres ved, at din hund lægger sig på den. Derfor behøver du hverken huske at tage den ind eller ud af fryseren. Du slipper også for at risikere at den bliver for kold for din hund at lægge på. Læg kølemåtten i et dejligt område med skygge eller indenfor, så din hund får et tilflugtssted fra solens stråler og varme. 

Kølemåtten indeholder 20% mere gel end andre måtter i samme kategori. Den ekstra mængde gel gør, at den kølende effekt er hurtigere og temperaturen holdes lavt i længere tid. Kølemåtten bliver 10-15 grader køligere end det omgivende miljø, og måtten kan holde denne temperatur i 3-4 timer. Det gør at din hund kan få glæde af nedkølingen i lang tid ad gangen, uden at den behøver flytte sig.

Du skal være opmærksom på, at der med denne kølemåtte kan opstå kondens under pga. temperaturfaldet. Bunden har antislip, så den er skridsikre på de fleste underlag, men vær opmærksom på hvor den placeres. Ydrematerialet på den kølemåtten er ekstra holdbart, da den er 30% tykkere end tilsvarende måtter på markedet.

Specifikationer:

  • Fås i 4 forskellige størrelser
  • Holder temperaturen 10-15 grader køligere
  • Virker nedkølende i 3-4 timer
  • Praktisk og holdbar

Køb din Coolpets Premium kølemåtte her