bedste hundefoder til senior

Bedste hundefoder til senior – HIKE Senior

Når din hund bliver ældre, ændres deres behov også. Det inkluderer også deres behov for mad og forskellige næringsstoffer. Det bedste hundefoder til senior tager hensyn til din ældre hund, og giver den alt det den har brug for i sit livs vinter. Det bedste hundefoder til senior får du fra HIKE.

Køb HIKE Senior hundefoder her

Hundefoder fra HIKE til senior er tilsat vigtige næringsstoffer

Når vores hunde bliver ældre, ændrer deres madbehov sig. HIKE Senior er ideel til din ældre hund med et begrænset aktivitetsniveau. I ældre hunde er der ikke lige så meget bevægelse, men de skal stadig fodres omkring 2-3 gange om dagen for at sikre, at de får al den næring de skal, uden at de bliver overfodret.

HIKE Senior er blandt andet tilsat glucosamin. Glucosamin er et sukkerstof, som naturligt findes i brusken i leddene. Det er middel der bruges mod slidgigt, da det lindrer smerterne og forbedrer leddenes funktion. Det fungerer som en slags ’smørelse’, som hjælper din hund bedre med smertefri bevægelse.

Hundefoderet indeholder også chondroitin. Dette er medvirkende til at der oplagres tilstrækkeligt væske i brusken, så den kan være mere elastisk og opretholde sine støddæmpende egenskaber. Til sidst er deres urinforsurende i som forebygger urinvejssten, struvitsten og krystaller.

HIKE Senior giver de bedste forudsætninger for at din senior hund kan leve et godt liv, samtidig med at den får alle de vigtige næringsstoffer og vitaminer. Hundefoderet består af kød som kylling, fisk og kalkun, og derudover findes der gode kulhydrater som ærter, roefibre og kartoffel.

Specifikationer:

  • Tilsat glucosamin og chondroitin: godt for leddene
  • Til senior hunde med et lavere aktivitetsniveau
  • Indeholder kød som kylling, kalkun og fisk

Køb HIKE Senior hundefoder her