Bedste hundesnor til hvalp

Bedste hundesnor til hvalp – New Comfort fra Flexi

Står du og mangler en hundesnor til din hvalp, som både er behagelig og giver dig 100% kontrol, så finder du den bedste makker i New Comfort hundesnoren fra Flexi. Denne bedste hundesnor til hvalp er pålidelig, robust og giver dig alle de nødvendige egenskaber, som en god første hundesnor bør have.

Køb din Flexi New Comfort hundesnor her

Holdbare kvalitetsmaterialer

Denne hundesnor fra det tyske mærke Flexi er lavet af de bedste og mest holdbare materialer. Hundesnoren anbefales til hvalpe, da der både er en god længde på, samtidig med at der er et godt og pålideligt bremsesystem. Systemet er let at betjene og kan nemt betjenes af de yngre i familien, hvis de ønsker at gå en tur med det hunden. Bremse- og stopknappen er ergonomisk placeret og udformet, så der er optimalt komfort, når de skal i brug.

Hundesnoren tåler høj belastning, da den er lavet af innovative hightech materialer. Skulle hundesnoren fra Flexi blive våd under jeres gåtur, skal den ligge til tørre udrullet efterfølgende for at undgå fugt. Hundesnoren giver med sine 5 meter stor bevægelsesfrihed til din hund, så den kan komme ud og udforske på jeres gåtur. Samtidig har du stadig fuld kontrol med det pålidelige tilbagetrækningssystem, som også forhindrer snoren i at hænge.

Med denne hundesnor får du vaskeægte tysk kvalitet, og den bliver helt sikkert guld værd på jeres mange gåture ude i fremtiden. Derudover anbefales denne snor af fagfolk, så både du og din hund er helt i trygge hænder. Til din hvalp er det højest sandsynlig ideelt at starte med en str. S, som er velegnet til hunde der vejer op til 15 kg.

Specifikationer:

  • Ergonomiske og stærk bremseknap
  • Behageligt håndtag
  • 5 meter lang

Køb din Flexi New Comfort hundesnor her