Bedste hundeseng til stor hund

Bedste hundeseng til stor hund – Buster Memory Foam Hundeseng

Store hunde skal have så meget plads som muligt, når de lægger sig ned for at sove. Det betyder som regel, at der ikke skal være for mange kanter eller begrænsninger omkring hundesengen. Der skal også være skruet helt op for komfort og blødt liggeunderlag, så din hund kan ligge godt. Memory Foam Hundeseng fra Buster har alle disse kvaliteter og meget mere, og den er derfor kåret til bedste hundeseng til stor hund.

Køb din Buster Memory Foam her

Memory Foam giver maksimal komfort

Store hunde vejer mere, og derfor skal du have en hundeseng, der ikke falder sammen. Denne bedste hundeseng til stor hund fra Buster har et fantastisk fyld af memory foam i høj kvalitet. Det betyder, at hundesengen former sig efter din hunds krop. Du slipper derfor for en hundeseng, der klumper sammen og bliver flad med tiden.

Memory foam er også med til at gøre hundesengen ekstra luftig. Din hund vil derfor ikke kunne mærke noget til underlaget, som den ligger på. Som bekendt er der mange større hunderacer, som kan komme til at døje med muskel- eller ledsmerter senere i deres liv. Denne hundeseng er ideel til større hunde, fordi den både kan virke forebyggende og lindrende på nuværende smerter.

Frihed til din hund

Buster Memory Foam er den ultimative komfortable seng til din hund. Den sikrer den mest komfortable liggeposition og understøtter kroppen på den mest skånsomme måde. Sengen er helt flad og uden omkredsning, så der også er mulighed for at flyde udover, skulle din hund have brug for at fylde lidt mere en gang i mellem.

Sengen har ikke kun kvalitetsfyld, men er også lavet af slidstærkt materiale. Stoffet er lækkert blødt alcantara polyester, som minder lidt om ruskind i sit udseende. Betrækket kan nemt tages af og vaskes ved 30 grader, så sengen bliver så god som ny. Designet er lavet ud fra, at hundesengen skal kunne passe godt ind i de fleste hjem. Den har et klassisk og rent design, som man ikke bliver træt af at kigge på.

Specifikationer:

  • Bedste hundeseng til stor hund
  • Memory Foam sikrer komfortabel liggeposition
  • Fås i 2 størrelser og 3 farver
  • Kvalitetssikret og slidstærkt materiale

Køb din Buster Memory Foam her